Stephen King-serien Mr. Mercedes er netop blevet forlænget med en sæson 2, der bygger videre på historien fra bogtrilogien.

OPDATERING 30. august 2018: Sæson 2 af Mr. Mercedes får eksklusiv premiere på C More den 20. september 2018.

Produktionen af Mr. Mercedes sæson 2 starter i februar 2018. Den amerikanske premiere på sæson 2 af Mr. Mercedes er i august 2018.

Mr. Mercedes handler om Bill Hodges, der er pensioneret politimand. Netop som han er ved at dø af kedsomhed i sin pensionisttilværelse, modtager han et brev, der har forbindelse til en af hans uafsluttede sager. Afsenderen af brevet påstår han er “Mercedesmorderen”, og Bill Hodges kaster sig hurtigt ud i opklaringen af sagen.

Mercedesmorderen, eller Mr. Mercedes om man vil, er en massemorder, der koldblodigt kørte ind i en menneskemængde og dræbte 16 mennesker. Menneskemængden bestod af folk, der var stået op midt om natten for at stå i kø til en jobkonference. På jobkonferencen var der garanteret flere hundrede jobs, så selv en kvinde med sit spædbarn står i køen.

Historien i sæson 2

Sæson 2 af Mr. Mercedes starter et år efter Brady Hartfields forfejlede forsøg på massemord. Siden hændelsen har Brady været indlagt på hospitalet i en vegetativ tilstand. Bill Hodges åbner sammen med Holly Gibney detektivbureauet Finders Keepers. Men da nogle uforklarlige ting sker for hospitalspersonalet, der tilser Brady, får Bill fornemmelsen af, at det er Brady, der står bag det.

Fantastisk overgang fra bog til TV-serie

David E. Kelley (Big Little Lies) har skabt tv-serien, som har et helt fantastisk cast; Brendan Gleeson, Harry Treadaway, Holland Taylor, Mary-Louise Parker og Kelly Lynch er således at finde i de bærende roller.

Seriens første sæson bliver bliver tilgængelig på C more fra 10. maj 2018, så straks du får chancen for at se den, skal du slå til. Mr. Mercedes er en af de absolut bedste filmatiseringer af en Stephen King bog.

Det er næsten uhyggeligt, så godt de har formået at bringe den til TV-skærmen. Og efter blandt andet The Mist TV-serien, der (heldigvis, fristes man til at sige) blev aflyst efter én sæson, så er det ingen selvfølge at bøgerne overføres godt til TV-mediet.

Du kan læse vores anmeldelse af Mr. Mercedes sæson 1 her >>

Se teaser traileren til sæson 2 af Mr. Mercedes nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg