Stephen King-serien Mr. Mercedes er netop blevet forlænget med en sæson 2, der bygger videre på historien fra bogtrilogien.

Produktionen af Mr. Mercedes sæson 2 forventes at starte i februar 2018. Heldigvis forventes det også, at vi andre kommer til at se sæson 2 af Mr. Mercedes i 2018, så vi skal ikke vente alt for lang tid.

Mr. Mercedes handler om Bill Hodges, der er pensioneret politimand. Netop som han er ved at dø af kedsomhed i sin pensionisttilværelse, modtager han et brev, der har forbindelse til en af hans uafsluttede sager. Afsenderen af brevet påstår han er “Mercedesmorderen”, og Bill Hodges kaster sig hurtigt ud i opklaringen af sagen.

Mercedesmorderen, eller Mr. Mercedes om man vil, er en massemorder, der koldblodigt kørte ind i en menneskemængde og dræbte 16 mennesker. Menneskemængden bestod af folk, der var stået op midt om natten for at stå i kø til en jobkonference. På jobkonferencen var der garanteret flere hundrede jobs, så selv en kvinde med sit spædbarn står i køen.

Fantastisk overgang fra bog til TV-serie

David E. Kelley (Big Little Lies) har skabt tv-serien, som har et helt fantastisk cast; Brendan Gleeson, Harry Treadaway, Holland Taylor, Mary-Louise Parker og Kelly Lynch er således at finde i de bærende roller.

Serien bliver bliver tilgængelig på C more fra 10. maj 2018, så straks du får chancen for at se den, skal du slå til. Mr. Mercedes er en af de absolut bedste filmatiseringer af en Stephen King bog.

Det er næsten uhyggeligt, så godt de har formået at bringe den til TV-skærmen. Og efter blandt andet The Mist TV-serien, der (heldigvis, fristes man til at sige) blev aflyst efter én sæson, så er det ingen selvfølge at bøgerne overføres godt til TV-mediet.

Du kan læse vores anmeldelse af Mr. Mercedes sæson 1 her >>

Se teaser traileren til sæson 2 af Mr. Mercedes nedenfor.