Den meget roste gyser-film, som er baseret på private hjemmeoptagelser, skulle efter sigende være på vej til de danske biografer.

Katie og Micah har levet et lykkeligt, ubekymret liv. Deres fremtid så lovende ud, indtil bizarre begivenheder begyndte at forekomme om natten. Katie var ikke ukendt med paranormale fænomener – hun havde været jagtet af en ondsindet ånd siden barndommen, og hun frygtede, at det havde fulgt hende til deres nye hjem.

De købte et videokamera for at finde ud af, hvad der skete om natten, når de sov. I løbet af tre uger i september og oktober 2006, havde de natlig overvågning og fangede tydelige beviser på video, som er blevet redigeret til en film: ’Paranormal Activity’.

Se trailer

Filmen er pt. sat til at få premiere i Danmark d. 4. december 2009.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg