LA Times har talt med Matt Reeves, instruktøren af den kommende ‘Lad den rette komme ind’ genindspilning, ‘Let Me In’.
Reeves afsluttede for nylig sit andet udkast til manuskriptet, som nu foregår i Reagan-tidens Colorado, og han er i øjeblikket på jagt efter en location, som vil bevare originalfilmens og bogens snedækkede landskab. Selv om han ikke nævner, hvornår indspilningen er planlagt til at starte, sagde han, at udgivelsesdatoen nu er sat til efteråret 2010, i modsætning til den 15. januar, som tidligere er nævnt.
Reeves arbejder også med casting agenten Avy Kaufman om at finde de to hovedroller til filmen, og han sværger på at bevare børnenes unge alder, så filmen ikke går mere hen imod en ‘Twilight’-romantik stemning, som flere nok har frygtet, når Hollywood kommer indover.

Læs hele interviewet fra LA Times >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.