Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i februar 2018.

Listen over film og serier bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

TEEN WOLF – sæson 6 (del 1)

Premiere 1. februar 2018
I sæson 6 nærmer skolens afslutning sig dog og det får følelserne frem hos Scott, Stiles, Lydia, Malia og resten af gruppen.

SHAUN OF THE DEAD

Premiere 1. februar 2018
Shaun kan ikke finde ud af, hvad han skal med sit liv eller sit forhold, men et uventet zombieangreb giver motivation.

THE DAY THE EARTH STOOD STILL

Premiere 1. februar 2018
Keanu Reeves har hovedrollen som rumvæsenet Klaatu, der sendes til Jorden for at advare verdens ledere om konsekvenserne af deres farlige handlinger.

ALTERED CARBON – sæson 1

Premiere 2. februar 2018
I en fremtid, hvor mennesker kan overføre deres sind fra krop til krop, bliver en oprører bragt tilbage til livet for at løse en vanskelig mordsag, hvor meget er på spil.
Læs vores anmeldelse af Altered Carbon sæson 1 her >

THE MIST (2007)

Premiere 2. februar 2018
Efter en brutal storm opdager indbyggerne i en lille by, at der har lagt sig en ondsindet tåge omkring husene, som dræber enhver person, der bliver udenfor.

LOOPER

Premiere 2. februar 2018
I 2044 tjener en lejemorder stort på at dræbe mennesker, der er sendt tilbage fra fremtiden. Men hvad vil han gøre, når hans næste offer er hans fremtidige jeg? Læs vores anmeldelse af Looper >

THE CLOVERFIELD PARADOX

Premiere 5. februar 2018
Mens de kredser om en planet på krigens rand, tester nogle forskere en opfindelse, der kan løse energikrisen. Men de konfronteres med en dyster alternativ virkelighed. Læs vores anmeldelse >

THE SHINING

Premiere 5. februar 2018
Jack Torrance er på vanviddets rand – terroriserer sin kone og lille søn – efter at have boet på et øde og uhyggelige hotel uden for sæsonen.

SHARKNADO 5

Premiere 6. februar 2018
Pas på, flyvende hajer! Det her er jeres femte – men sikkert ikke sidste – advarsel. Fin Shepard og hans familie kommer efter jer.

THE RITUAL

Premiere 9. februar 2018
Fire venner fra college-tiden tager på tur i en skov for at komme væk fra det hele og genfinde hinanden. Men det der begynder som en hyggelig tur, udvikler sig til et regulært mareridt, da de tager en genvej og farer vild. Nogle af dem bliver såret, og de er nu strandet i en kæmpe skov. Mens de prøver at finde ud af skoven, støder de på en forladt hytte. Inde i hytten er der nogle gamle artefakter på væggen og knogler spredt ud over gulvet. De opdager meget snart, at der er noget, der forfølger dem, og det vil ikke lade dem forlade skoven. Læs vores anmeldelse >

UNFORGETTABLE

Premiere 10. februar 2018
En fraskilt mor, som er drevet af intens jalousi, lægger en farlig plan for at ødelægge sin eksmands forhold til hans nye partner.

COPYCAT

Premiere 13. februar 2018
Jagten på en psykopat fra San Francisco skaber et uventet makkerskab mellem to kvinder – en betjent og en kriminalpsykolog, der har overlevet et drabsforsøg.

RE:MIND – sæson 1

Premiere 15. februar 2018
12 gymnasiekammerater vågner op og er låst inde i en stor spisestue. De er bange for at dø og prøver at finde et motiv til denne mærkelige handling.

CRUISING

Premiere 15. februar 2018
I New York i slutningen af 70’erne går en uerfaren betjent undercover i byens homoseksuelle barmiljø for at lede efter en sadistisk seriemorder.

THE FRANKENSTEIN CHRONICLES – sæson 1 & 2

Premiere 20. februar 2018
I London i 1827 er en betjent på sporet af, hvad han tror er en morder, der parterer sine ofre. Men sagen tager en endnu mere frygtindgydende drejning.

FORGOTTEN

Premiere 21. februar 2018
Da hans storebror, som han forguder, bliver bortført og vender tilbage dybt forandret, forsøger Jin-Seok at finde frem til sandheden i denne snirklede thriller.

MUTE

Premiere 23. februar 2018
En tavs mand med en voldelig fortid er tvunget til at konfrontere et fremtidigt Berlins underverden, mens han søger efter sin forsvundne kæreste. Læs vores anmeldelse af Mute >

ELYSIUM

Premiere 23. februar 2018
I år 2159 er befolkningen opdelt i 2 klasser: De meget rige, som lever på en luksuriøs rumstation kaldet Elysium, og så er der resten, der lever på den overbefolkede og ødelagte Jorden. Rhodes (Jodie Foster) er en hård regeringskvinde, som vil gøre alt for at håndhæve anti-immigrationslovene og bevare den luksuriøse livsstil for Elysiums befolkning. Men det stopper ikke Jordens befolkning fra at prøve at komme ind på Elysium. Da den uheldige Max (Matt Damon) er trængt op i et hjørne, går han med til at påtage sig en farlig mission, som – hvis den lykkedes – både vil redde hans liv og bringe ligestilling ind i verden.

QUEEN OF THE DAMNED

Premiere 23. februar 2018
En reinkarneret vampyrdronning vil sammen med rockstjerne og tidligere vampyr Lestat overtage verden, men en flok gamle vampyrer har til sinds at standse dem.

Verónica (2017)

Premiere 25. februar 2018
Un­der en sol­for­mør­kel­se går Vero­ni­ca og hen­des to ven­ner ned i kæl­de­ren på de­res sko­le med et Qui­ja-bræt for at for­sø­ge at frem­kal­de døde ån­der. Glas­set rev­ner midt i se­an­cen, og Vero­ni­ca går i tran­ce og be­svi­mer ef­ter­føl­gen­de, hvil­ket skræm­mer hen­des ven­ner. Da hun våg­ner igen, hu­sker hun in­gen­ting. Hjem­me igen be­gyn­der Vero­ni­ca at mær­ke små for­an­drin­ger som ting, der plud­se­lig skif­ter plads og at høre ån­de­d­rag i mør­ket.

Læs vores anmeldelse af Verónica >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg