Instruktør Duncan Jones (MoonSource Code) er tilbage med den nye sci-fi film Mute, og du kan se traileren lige her.

Netflix har godt gang i deres egen-produktioner, og den 23. februar 2018 kommer sci-fi-filmen Mute med Alexander Skarsgård, Paul Rudd, Justin Theroux og Sam Rockwell.

Mute handler om en tavs mand med en voldelig fortid, der er tvunget til at konfrontere et fremtidigt Berlins underverden, mens han søger efter sin forsvundne kæreste.

Du kan se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg