Spike TV laver en The Mist tv-serie baseret på Stephen King’s kortroman af samme navn, og nu er den første trailer kommet.

The Mist blev udgivet som en del af novellesamlingen “Skeleton Crew”, og den blev lavet som en fremragende spillefilm i 2007 af Frank Darabont.

Nu har Spike TV valgt at lave en tv-serie på 10 afsnit, hvor vi følger en række mennesker i en lille by, der bliver indhylet i en farlig tåge.

Her er den officielle synopsis:

The Mist foregår i en lille by, hvor en familie er ødelagt efter en brutal hændelse. Mens de prøver at komme sig, ruller en tåge ind over byen og afskærer dem fra resten af verden – og i nogle tilfælde hinanden. Familie, venner og modstandere går sammen om at bekæmpe den mystiske tåge og dens trusler, mens de kæmper for at bevare deres moral og sunde fornuft.

I rollerne ser vi Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney og danske Danica Curcic. Derudover også Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. og ikke mindst Frances Conroy, som mange kender fra American Horror Story.

Danica Curcic The Mist tv-serie

Danske Danica Curcic i The Mist tv-serien

Danica Curcic spiller stofmisbrugeren Mia Lambert, der er på jagt efter gemte penge. Derudover er den danske manuskriptforfatter Christian Torpe (Rita, Stille Hjerte) executive producer på serien.

The Mist får premiere i USA den 22. juni 2017 kl. 22. Vi ved endnu ikke, om den kommer til Danmark.

Læs vores anmeldelse af The Mist tv-serien på vores engelske side >

Se traileren til The Mist tv-serien nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg