Dowdle brødrene (Quarantine, Devil) er tilbage, og hvis alt går vel, får de lov at vise deres klaustrofobiske film på de store biograflærreder i Danmark.

As Above, So Below handler om nogle arkæologer, der leder efter en skjult skat dybt i katakomberne under Paris. Og det går selvfølgelig ikke så godt for dem…

Filmen er skrevet af John Erick Dowdle og Drew Dowdle, og førstnævnte instruerer også filmen.

as_above_so_below_xlgBen Feldman (Cloverfield), Perdita Weeks (Prowl) og Edwin Hodge (The Purge, The Purge: Anarchy) spiller de bærende roller.

Der er netop kommet en trailer ud til filmen, som du kan se nedenfor.

As Above, So Below er pt. sat til at få dansk biografpremiere den 6. november 2014 via UIP.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg