DR3 søger modige medvirkende til TV program

DR3 leder lige nu efter medvirkende som vil forsøge at be/afkræfte om der findes spøgelser. Du skal have mulighed for at bruge tre dage, hvor du tager fri fra arbejde eller studie for at bo et sted, som eftersigende skulle være hjemsøgt.

Så er du mellem 18 og 34 år og er du nysgerrig efter at undersøge overnaturlige fænomener? Og har du eventuelt nogle gode venner/veninder eller bekendte, som tør tage med dig? Så er dette program noget, du skulle prøve af.

Du må gerne skrive til os – så kan vi forklare lidt mere om programmet og høre lidt om dig. Du må gerne sende et billede, skrive lidt om dig selv og skrive hvem du tror, der kunne have lyst til at være med.

Skriv til os på: modig@gong.nu

Med venlig hilsen

Redaktionen, DR3
GONG
GL. Jernbanevej 29, 4. Sal
2500 Valby

GONG er et produktionsselskab der blev oprettet for fem år siden. Gong har blandt andet stået bag tv-programmerne ”BS og basserne” og ”Silas Opgør” til TV2 og ”Giv mig livet tilbage” til DR1. Hos Gong har vi en stor ambition om at lave fjernsyn der er underholdende, engagerende, og fascinerende. Og vi stræber også efter at lave tv der kan gøre folk klogere på livet, hverdagen, eller vigtige samfundsproblematikker.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.