Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i april 2021? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i april 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i april 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i april 2021, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Prank Encounters: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 1. april 2021

Enorme rædsler møder morsomme afsløringer i dette skjult kamera-program, hvor virkelige mennesker bliver stjerner i deres helt egen skrækfilm.

Irul (2021)

Premiere på Netflix den 1. april 2021 (kun med engelsk sprogindstilling)

When a car breakdown forces a couple to seek shelter in a nearby home, conversations with the stranger inside soon suggest there’s a killer among them.

Night Hunter (2018)

Premiere på Netflix den 1. april 2021

En kriminalassistents jagt på en seriemorder støder sammen med en selvtægtsmands mission for at straffe sexforbrydere i en sag fyldt med utrolige forviklinger.

Læs vores NIGHT HUNTER anmeldelse >

Anna (2019)

Premiere på Netflix den 1. april 2021

En kvinde forlader et liv med mishandling og bliver lejemorder for KGB. Men da hendes dække afsløres under en undercovermission som model i Paris, sendes hun til tælling.

The Boy Next Door (2015)

Premiere på Netflix den 1. april 2021

En kvinde, der netop er blevet enlig mor, indleder en intens affære med sin teenagesøns ven, en dårlig idé, der bliver endnu dårligere, da tingene udvikler sig voldeligt.

Læs vores anmeldelse >

The Serpent: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 2. april 2021

Den nådesløse morder Charles Sobhraj, også kendt som Bikinimorderen, går efter vestlige turister i Sydøstasien i 1970’erne. Baseret på chokerende, virkelige hændelser.

Læs vores THE SERPENT anmeldelse >

Bitre margueritter: Sæson 2 (2020)

Premiere på Netflix den 2. april 2021

Sæson 2 af den spanske krimiserie, hvor Eva er ude af fængsel (men lider af blackouts) og efterforsker en klub, der er knyttet til sexhandel.

Læs vores engelske anmeldelse her >

Night in Paradise (2020)

Premiere på Netflix den 9. april 2021

Efter en voldsom tragedie skjuler en eftersøgt gangster sig på Jeju Island, hvor han får forbindelse til en kvinde, der har sine egne dæmoner.

Læs vores engelske anmeldelse her >

The Dead Don’t Die (2019)

Premiere på Netflix den 13. april 2021

I den søvnige lille by, Centerville, er der noget som ikke rigtig står til. Månen er ekstra stor, døgnets timer bliver uforudsigelige, og dyr begynder at vise usædvanlige opførsler. Ingen ved hvorfor. Nyhedsrapporterne er uhyggelige, og forskere begynder at blive urolige. Men ingen forudser de mærkeligste og farligste konsekvenser, som snart begynder at plage Centerville. De døde stiger op fra deres grave og angriber de levende – og indbyggerne i byen må slås for deres overlevelse.

Love and Monsters (2021)

Premiere på Netflix den 14. april 2021

For syv år siden overlevede han monsterapokalypsen. Den elskelige og uheldige Joel forlader sin bunker og begiver sig afsted for at blive genforenet med sin eks.

Læs vores LOVE AND MONSTERS anmeldelse >

The Soul (2021)

Premiere på Netflix den 14. april 2021

Under efterforskningen af et mord støder en anklager og hans kone på okkulte hemmeligheder i bestræbelserne på at tackle deres eget livstruende dilemma.

Læs vores engelske anmeldelse af THE SOUL >

Why Did You Kill Me? (2021)

Premiere på Netflix den 14. april 2021

Grænsen mellem retfærdighed og hævn bliver uklar, da en ulykkelig familie bruger sociale medier til at opspore de mennesker, der dræbte den 24-årige Crystal Theobald.

Læs vores anmeldelse her >

Sisyphus: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 15. april 2021

En uforståelig hændelse leder en genial ingeniør til en verden af farlige hemmeligheder – og en kvinde fra fremtiden, som leder efter ham.

Zero: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 21. april 2021

En genert teenager, der kan gøre sig usynlig, må tilsidesætte sine egne kunstnerdrømme og få styr på sin evne for at hjælpe med at forsvare sit kvarter.

Stowaway (2021)

Premiere på Netflix den 22. april 2021

På en mission til Mars må en tremandsbesætning træffe et umuligt valg, da en ekstra passager sætter alles liv på spil.

Læs vores STOWAWAY anmeldelse >

Homunculus (2021)

Premiere på Netflix den 22. april 2021

Sandhed og illusion smelter sammen da en hjemløs med hukommelsestab vågner op efter et medicineksperiment, der har givet ham evnen til at se folks dybeste traumer.

Læs vores HOMUNCULUS anmeldelse (engelsk) >

Shadow And Bone: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 23. april 2021

Mørke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun frigiver en ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

Læs vores SHADOW AND BONE anmeldelse >

Fatma: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 27. april 2021

En anonym hushjælp forsøger at komme sig over en personlig tragedie og begår stribevis af mord i sin søgen efter sin forsvundne mand, mens hun slikker gamle sår.

Læs vores FATMA anmeldelse (engelsk) >

Things Heard and Seen (2021)

Premiere på Netflix den 29. april 2021

En ung kvinde opdager, at både hendes mand og deres nye hjem skjuler nogle dystre hemmeligheder, da de flytter fra Manhattan og bosætter sig i en lille by.

Læs vores THINGS HEARD AND SEEN anmeldelse >

Den uskyldige / The Innocent: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 30. april 2021

Et utilsigtet drab leder en mand ned i et mørke af intriger og mord. Lige da han finder kærligheden og friheden, bringer en enkelt telefonopringning mareridtet tilbage. Baseret på romanen af Harlan Coben.

Læs vores THE INNOCENT anmeldelse (engelsk) >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.