Den femte Paranormal Activity film har haft forskellige premieredatoer i både USA og Danmark, da den er rykket en del rundt. Men nu har vi altså fået en ny dansk premieredato.

Den næste film i serien med den fulde titel Paranormal Activity: The Ghost Dimension får dansk biografpremiere den 12. marts 2015.

Plottet er endnu ukendt, og vi ved kun, at det er Gregory Plotkin, der skal instruere filmen, hvilket bliver hans debut som instruktør. Han har dog klippet de fleste af de andre Paranormal Activity film.

Men vi opdaterer selvfølgelig her på siden, så snart vi ved mere.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg