Se hvilke film og serier inden for horror, thriller og sci-fi, der kommer på Netflix i september 2017.

Listen bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Little Evil

Premiere 1. september 2017
En nylig gift mand, der ønsker at komme godt ud af det med sin stedsøn, begynder at frygte, at drengen er en dæmon. Læs vores anmeldelse >

No Estamos Solos / We Are Not Alone

Premiere 1. september 2017
Efter at have flyttet til udkanten af Lima bliver en familie terroriseret af en tilstedeværelse i deres nye hjem, hvilket tvinger dem til at søge hjælp fra en eksorcist.

Lucifer – sæson 2

Premiere 1. september 2017
Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.

The Expanse – sæson 2

Premiere 8. september 2017
Langt ude fremtiden, hvor mennesket har koloniseret solsystemet, følger man en detektiv og en rumskibets kaptajn, der samarbejder på sagen om den unge kvinde – Florence Faivre – forsvinding. Kriminalsagen udvikler sig dog hurtigt til et kapløb på tværs af solsystemet og sandheden på den største konspiration i menneskets historie.

The Confession Tapes – Sæson 1

Premiere 8. september 2017
Denne dokumentar undersøger rigtige mordsager, hvor morddømte påstår, at deres tilståelser var fremtvungne, ufrivillige eller falske.

The Confession Tapes Netflix

The Bad Batch

Premiere 22. september 2017
Da hun forvises til en ødemark, kæmper en ung kvinde for at finde fodfæste i et narkotikafyldt samfund og en enklave af kannibaler.
Instrueret af Ana Lily Amirpour (A Girl Walks Home Alone at Night)

The Bar

Premiere 24. september 2017
Folk, der ikke kender hinanden, er indespærret i en bar i Madrid, efter at have overværet et mord. Da panikken breder sig, og dødstallet stiger, angriber de hinanden.

Gerald’s Game

Premiere 29. september 2017
Da hendes mands sexleg går galt, står Jessie – lænket til en seng i et fjerntliggende hus ved en sø – over for onde visioner, mørke hemmeligheder og et dystert valg. Læs vores anmeldelse af Gerald’s Game >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg