Læsetid ca. < 1 minut

Igen i år afholdes Movie Battle, en kortfilm festival for genrefilm, og i år er temaet slasher.

En af de film, der er tilmeldt, hedder Nu er solen død, og den har selveste Bamse (Søren Hauch-Fausbøll) i en af hovedrollerne.

Plottet lyder som følger:

Det er en regnvåd gyserfortælling om en kvinde midt i trediverne, der arbejder som rengøringsdame i en børnehave. Vi følger hende i børnehaven efter lukketid, hvor rengøringsarbejdet udføres med den samme vanlige sirlighed som alle de andre dage. Men udenfor er uvejret på vej. Buldren fra et tordenvejr høres i det fjerne, og hvis der er noget hovedpersonen hader, så er det torden. Senere, da uvejret er på sit højeste, ser hun en mand stå ude på legepladsen foran børnehaven. Han står helt stille og kigger op på hende. Herfra tager handlingen fart og kaster hovedpersonen ud i sit livs mareridt.

NU ER SOLEN DØDDen kvindelige hovedrolle spilles af Anette Støvelbæk, kendt fra bl.a. Italiensk for begyndere. Det er hendes vinkel, vi ser historien fra, da filmen er skudt med et GoPro kamera, hvilket giver en ægte POV-følelse.

Filmen instrueres af Daniel Bødker Sørensen (Korsveje, Ved din side). Optagelserne begynder i midten af november, og udvalgte kortfilm vises ved CPH PIX i april 2015.

Du kan følge Movie Battle via deres Facebook side her >