Igen i år afholdes Movie Battle, en kortfilm festival for genrefilm, og i år er temaet slasher.

En af de film, der er tilmeldt, hedder Nu er solen død, og den har selveste Bamse (Søren Hauch-Fausbøll) i en af hovedrollerne.

Plottet lyder som følger:

Det er en regnvåd gyserfortælling om en kvinde midt i trediverne, der arbejder som rengøringsdame i en børnehave. Vi følger hende i børnehaven efter lukketid, hvor rengøringsarbejdet udføres med den samme vanlige sirlighed som alle de andre dage. Men udenfor er uvejret på vej. Buldren fra et tordenvejr høres i det fjerne, og hvis der er noget hovedpersonen hader, så er det torden. Senere, da uvejret er på sit højeste, ser hun en mand stå ude på legepladsen foran børnehaven. Han står helt stille og kigger op på hende. Herfra tager handlingen fart og kaster hovedpersonen ud i sit livs mareridt.

NU ER SOLEN DØDDen kvindelige hovedrolle spilles af Anette Støvelbæk, kendt fra bl.a. Italiensk for begyndere. Det er hendes vinkel, vi ser historien fra, da filmen er skudt med et GoPro kamera, hvilket giver en ægte POV-følelse.

Filmen instrueres af Daniel Bødker Sørensen (Korsveje, Ved din side). Optagelserne begynder i midten af november, og udvalgte kortfilm vises ved CPH PIX i april 2015.

Du kan følge Movie Battle via deres Facebook side her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg