Så skulle det være bekræftet, at Kong: Skull Island bliver første film i den Kaiju trilogi, der skal slutte med Godzilla vs. King Kong i 2020.

Først kommer Kong: Skull Island, der har planlagt premiere d. 10. marts 2017, og denne film kommer til at lede direkte videre til Godzilla 2, der rammer biograferne i 2018, inden det hele rundes af med Godzilla vs. King Kong to år senere i 2020.

Med Kong: Skull Island får vi en film, der hverken skal ses som en fortsættelse til tidligere King Kong film, og heller ikke en genindspilning af tidligere historie. Filmen kommer til at være helt sin egen, og er derfor også helt fri til at skabe det univers, der nu skal lede videre over til Godzilla, som del af en planlagt Kaiju trilogi.

Og foruden et massivt budget, så er der også en række solide kræfter med ombord, når man ser på castet til Kong: Skull Island. Hovedrollen spilles af Tom Hiddleston (Crimson Peak og ellers nok mest kendt som Loke i det aktuelle Marvel univers), der rejser til Skull Island, der altså gemmer på de fantastiske kæmpe aber. Hele plottet skulle være en hyldest til King Kong legenden, men foregår i en anden tidsalder. Men eftersom vi nu ved, at denne film skal fortsætte med Godzilla 2, kan man spekulere i, om det måske er nutiden eller en nær fremtid. På den måde er vi tilbage til udgangspunktet for den første King Kong film, der udkom og foregik i 1933 – en tidsperiode der også blev brugt til Peter Jackson’s Kong fra 2005.

Foruden Hiddleston er også Brie Larson (der lige nu er Oscar-nomineret for Room) med i Kong: Skull Island sammen med John Goodman (snart biografaktuel med 10 Cloverfield Lane), Samuel L. Jackson (Pulp Fiction og lige nu Nick Fury i Marvel film) og en række andre store navne.

Der er altså nok at se frem til, men desværre også ret lang tid, da vi skal vente lidt over et år på første film i Kaiju trilogien.

Glæder du dig til Kaiju trilogien?
Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg