I 2002 blev vi blæst væk af 28 Days Later, der var en anderledes zombiefilm, hvor de døde løber særdeles stærkt! I 2007 kom opfølgeren 28 Weeks Later, som skruede endnu mere op for tempoet og splat-effekterne. Allerede dengang talte instruktøren af den første film, Danny Boyle, om muligheden for en tredje film – 28 Months Later – men vi har konkret hørt siden da.

Forfatteren af 28 Days Later, Alex Garland, er pt. ude og promovere sin instruktørdebut Ex-Machina, og i den forbindelse er han kommet med lovende nyt om 28 Months Later:

We’ve just started talking about it seriously,” explained Garland. “We’ve got an idea. Danny [Boyle] and [producer]Andrew [Macdonald] and I have been having quite serious conversations about it so it is a possibility. It’s complicated. There’s a whole bunch of reasons why it’s complicated, which are boring so I won’t go into, but there’s a possibility.

Alex Garland regner med at producere filmen. Om Danny Boyle vender tilbage i instruktørstolen, vil tiden vise.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg