I 2016 fortalte Blumhouse, at de ville lave en ny Halloween-film. Nu er der nyt om premieredato og instruktør.

John Carpenter, der er tilknyttet som producent, har nu afsløret, at Michael Myers vender tilbage i de amerikanske biografer den 19. oktober 2018. Med andre ord, så skal vi kun vente til næste års Halloween på at få nyeste Halloween-film.

Og Jamie Lee Curtis vender tilbage som Laurie Strode, da filmen foregår efter de to første Halloween-film.

Det bliver David Gordon Green (Pineapple Express) og Danny McBride (This is the End), der skal lave filmen. De er begge med til at skrive manuskriptet, mens det bliver Green, der instruerer.

De er ellers mest kendt for deres komiske talent, så det er lidt overraskende. Og ja, det har naturligvis også skabt en del uro omkring, hvad de kan levere på horror-fronten.

McBride har dog allerede taget fat på denne bekymring med følgende udtalelse:

“David and I are thrilled to step outside of our comedic collaborations and dive into a dark and vicious horror. Nobody will be laughing.”

John Carpenter producerer og laver måske musikken

Du kan læse John Carpenters opdatering fra hans Facebook-side nedenfor:

So you say you want a Revolution?

You want to shake things up and bring back Halloween and make it rock again?

Well so do I.

So here’s the announcement you’ve all been waiting for:

David Gordon Green and Danny McBride are joining the project to complete the creative team. David and Danny will write the script together and David will direct. I will continue in my executive producer role to consult and offer my advice and feedback as needed.

David and Danny both came to my office recently with Jason Blum and shared their vision for the new movie and…WOW. They get it. I think you’re gonna dig it. They blew me away.

I might even do the music. Maybe. It could be kind of cool.

And you’ll get to see it in theaters on October 19th, 2018.”

Vi kender endnu ikke noget til en eventuel dansk premiere-dato. Men mon ikke det bliver samtidig, hvis de beslutter at hive filmen til Danmark. Det er trods alt oplagt at vise den til Halloween.

Herfra skal vi nok holde jer opdateret med det nyeste omkring produktionen – og naturligvis også information om dansk udgivelse.

Glæder du dig til en ny Halloween-film og et gensyn med Michael Myers?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg