Warner Bros. har netop offentliggjort en amerikansk premieredato for The Conjuring, og det bliver 23. oktober 2015.

Men det bliver ikke James Wan, der sidder i instruktørstolen denne gang – faktisk er instruktøren endnu ukendt.

Det er ikke nogen stor overraskelse, at Wan ikke er med, da han for nyligt har sagt, at han ikke vil lave flere gyserfilm. Men både fans og hovedrolleindehaveren Vera Farmiga fra den første film, havde håbet på han ville komme tilbage lige til denne film.

I samme pressemeddelelse skriver Warner Bros., at en unavngiven gyserfilm får premiere 3. oktober 2014, og der spekuleres i at det kunne være The Conjuring’s spin-off Annabelle, om den uhyggelige dukke.

OPDATERING: James Wan besluttede sig efterfølgende for at instruere The Conjuring 2 alligevel!

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg