I 1981 skrev og instruerede John Landis den oscar-belønnede En amerikansk varulv i London. Nu prøver hans søn, Max Landis, kræfter med en genindspilning af filmen.

Max Landis er nok mest kendt for at have skrevet Chronicle og Victor Frankenstein, men han skal nu både skrive og instruere genindspilningen af En amerikansk varulv i London.

The Walking Dead’s David Alpert og Robert Kirkman producerer filmen for Universal Pictures, mens bl.a. John Landis er executive producer.

De amerikanske rygsækturister David Kessler og Jack tager på en 3-måneders udflugt igennem Europa. På vej gennem et øde engelsk landskab møder de nogle lokale beboere, som giver dem et par iskolde råd: “Hold jer på vejen og væk fra heden” og “Pas på månen”. Drengene begiver sig ud i mørket og hører et skrækindjagende hyl ude fra heden. De ved ikke, at et mytisk uhyre med smag for blod forfølger dem. Den som bliver dræbt af dette væsen, bliver en af de udøde, som flakker om på jorden i al evighed, men for den som slipper med livet i behold venter en ganske anden skæbne…

Det vides endnu ikke, hvornår genindspilningen af En amerikansk varulv i London får premiere.

Se klippet med den berømte forvandlingsscene fra den originale film nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg