Fritz Manger har sin debut i instruktørstolen med denne lille blodige sag, som kommer ud på Los Angeles Film Festival i år.

Da to piger bliver fundet døde i deres families stald, bliver en ung journalist og hendes kamerahold sendt til Wisconsin for at undersøge de grusomme dødsfald.

I deres utrættelige bestræbelser på at bryde gåden, bliver journalisterne viklet ind i et dødeligt mysterium, mens de afdækker den lille bys chokerende hemmelighed.

Denne film er stykket sammen ud fra besætningens forskellige kameraer, så  nu dokumenteres deres kamp for at overleve deres livs mest skræmmende nat, hvor filmen er eneste bevis for en forbrydelse, der er for rædselsvækkende til at forestille sig.

Se filmens officielle website på www.recutfilm.com

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.