Blodig Weekend filmfestivalen har jo i år hele to weekender at boltre sig på: den 25.–28. september og den 2.–5. oktober. Vi er en af de medier, der eksklusivt har fået to titler afsløret nu. Resten af programmet kommer i starten af næste uge:

The Devil's HandThe Devil’s Hand

(VERDENSPREMIERE)
Christian E. Christiansen (The RoommateLev Stærkt og Råzone) har instrueret denne amerikanske gyser. I et lukket Amish samfund, fortæller en gammel profeti, at Satan vil få 6 døtre, der alle skal slås ihjel inden deres 18 års fødselsdag. 6 piger er blevet født på den forudsagte dato, og kort inden deres 18 års fødselsdag begynder de at forsvinde én efter én. Er der en fanatisk morder løs, eller er der noget om profetien?

Instruktøren vil være til stede og introducere filmen

the-abcs-of-death-2The ABCs of Death 2

En ny ABC kun til voksne. Gør dig klar til 26 nye opfindsomme måder at dø på, hver ud fra et af alfabetets bogstaver. 26 instruktører fra hele verden, tager sig kærligt af hver deres dødsfald, og resultatet er en Tour de force gennem blodige, voldelige, sjove, surrealistiske, uhyggelige og bizarre måder at afslutte livet.

Se trailer

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg