Det er netop kommet frem, at instruktøren Børnehjemmet og The Impossible, Juan Antonio Bayona, skal instruere efterfølgeren til den sobre zombie-film World War Z.

Det forventes, at Brad Pitt vender tilbage i rollen som Gerry Lane, og Juan Antonio Bayona vil være med i skriveprocessen, selvom en manuskriptforfatter endnu ikke er på plads.

Vi ved ikke, hvornår World War Z 2 vil udkomme, men nu er der da sat lidt skub i tingene.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.