Swamp Thing er en horrorserie om et grønt sumpmonster, med stærke kræfter som James Wan bag. Nu kommer serien endelig til Danmark! Læs mere om serien her.

I Swamp Thing følger vi Abby Arcane, som tager til en lille by i Louisiana for at undersøge en sumpefødt virus, der lader til at sprede sig. Snart finder uforklarlige og foruroligende begivenheder sted, og sygdommen leder Abby ud i et ufremkommeligt terræn, hvor den mystiske grønne skabning holder til.

Læs også: Vores anmeldelse af SWAMP THING >

Derek Mears (Fredag d. 13) spiller titelrollen, mens Crystal Reed (Teen Wolf, Gotham) spiller Abby over for blandt andre Henderson Wade (Riverdale), Andy Bean (Here and Now) og Virginia Madsen (Candyman), Jennifer Beals (Flashdance), Walt Patton (The Mothman Prophecies) og danske Marie Sten (hovedrollen i Channel Zero: The Dream Door).

Swamp Thing havde premiere den 31. maj på DC’s egen streamingtjeneste DC Universe, men blev annulleret efter blot få afsnit pga. økonomiske problemer i produktionen.

James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) er executive producer på serien, så det er ellers stærke horror-kræfter, der står bag.

Swamp Thing serien består af 10 afsnit, og vi kan se dem i Danmark fra den 8. november 2019 på HBO Nordic.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.