Serien bliver produceret for HBO og Fox 21 og kommer til at hedde ‘Mind Hunters’.

Den vil være løst baseret på bogen ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ af John Douglas og Mark Olshaker, og den vil følge John Douglas’ erfaringer med efterforskning af seriemordere og voldtægtsforbrydere.

En medproducer på ‘Dexter’ (Scott Buck) er sat til at lave et udkast til pilot-manuskriptet. David Fincher kender konceptet omkring seriemordere ganske godt, da han både har stået bag ‘Se7en’ og ‘Zodiac’. Hvorfor Charlize er interesseret i dette, vides ikke helt – hun har dog selv spillet seriemorder i ‘Monster’. Vi gætter på, at der nok kommer til at være en stærk kvindelig efterforsker i en af hovedrollerne.

Vi følger spændt udviklingen af denne serie…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg