Hvis du regner med, at du kan fejre den kommende fredag den 13. med et par spændende gyserfilm i tv, så kan du godt forberede dig på den store skuffelse!

Her er udvalget af gyserfilmen i tv fredag den 13. februar 2015:

Don’t be Afraid of the Dark – på 6’eren kl. 22:00

Sweeney Todd: Den Djævelske Barber fra Fleet Street – på TV 2 kl. 01:05

Hot damn, det er den mest sørgelige fredag den 13. tv-aften, vi har set længe. Ikke engang 3+ kommer med deres sædvanlige genudsendelser…

Hvor vil du finde nogle gyserfilm til at fejre denne gyseraften?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg