Opdateret 26. november 2014: Grimm sæson 3 vises fra 9. december 2014 – læs mere her!

Mange fans af Grimm har måtte vente længe på, at TV3+ kom med en dato til, hvornår de begynder at vise sæson 3 af serien.

Vi har stadig ikke den præcise dato, men de har indkøbt de 22 afsnit af sæson 3 til visning i efteråret 2014, så det er lige om hjørnet. Mon ikke det bliver engang i oktober, hvor den så også udkommer på dvd…

I sæsonpremieren kæmper Juliette, Monroe og Rosalee mod zombierne, og Hank hjælper til. Samtidig prøver Renard at redde Nick fra Eric, og Adalind forsøger at genvinde sine magiske evner.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.