Efter lang tids venten for danske fans af serien Grimm, kan de nu glæde sig til, at sæson 3 starter på 3+ tirsdag den 9. december 2014 kl. 8.10.

3+ viser i øjeblikket sæson 2 hver morgen på hverdage, og de fortsætter altså direkte til sæson 3, som også vil blive vist dagligt på hverdage.

I sæsonpremieren kæmper Juliette, Monroe og Rosalee mod zombierne, og Hank hjælper til. Samtidig prøver Renard at redde Nick fra Eric, og Adalind forsøger at genvinde sine magiske evner.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg