Opdateret: Titlen er ændret til ‘Where the Devil Hides’

Tidligere på måneden kom det frem, at vores egen danske instruktør Christian E. Christiansen skal lave endnu en amerikansk gyser, efter han havde fin kommerciel succes med ‘The Roommate’ i USA. ‘The Occult’ har nu fået tilføjet ‘Dexter’-stjernen Jennifer Carpenter i en af hovedrollerne.

Der sker mærkelige ting i den lille by New Bethlehem, hvor folk holdes i tøjler af en gruppe “Ældre”. Seks piger er født samme dag af forskellige mødre i byen. Måske er det en tilfældighed, eller også er det – hvilket de fleste tror på – en gysende forvarsel om forfærdelige ting, der er undervejs. 18 år efter pigernes fødsel, forsvinder pigerne én efter én på deres fødselsdag, og folk frygter, at de er døde. Er det en seriemorder, der er på spil, en af de “Ældre”, eller er den frygtede profeti ved at blive opfyldt?

De medvirkende er bl.a. Alycia Debnam-Carey (“Dream Life”), Rufus Sewell (“The Illiusionist,” “The Tourist”), Thomas McDonell (“Prom”), Adelaide Kane (“Secrets of the Mountain”), Leah Pipes (“Sorority Row”), Colm Meaney (“Law Abiding Citizen,” “Star Trek: Deep Space Nine”), Jennifer Carpenter (“Dexter,” “The Exorcism of Emily Rose”), Stacey Edwards (“In the Company of Men”) og Ric Reitz (“Remember the Titans”). Tidligere var Anne Heche også nævnt, men hendes navn er ikke længere med på listen – måske Jennifer Carpenter har overtaget hendes rolle. Hvem ved… Jeg vil klart foretrække Jennifer af de to, så jeg er fint tilfreds.

Produktionen er gået i gang i North Carolina, og den forventes at udkomme i USA i 2013.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg