Filmen blev færdig for noget tid siden, men har ligget i et år. Rygterne siger, at filmen er blevet redigeret og omskudt, fordi den var decideret dårlig. Nu kommer så traileren til ’Lady Blood’, som er en efterfølger til ’Baby Blod’ (1990). Instrueret af Jean-Marc Vincent og den får omsider en biografudgivelse i Frankrig 19. august.

Yanka står flere år efter en skræmmende og traumatisk oplevelse overfor sine gamle dæmoner igen. Hun er blevet mor, kone og politibetjent. Nogle gangstere er kommet til byen, og mange hærgede lig bliver fundet.

Seriemorderen lader til at være kannibal, og ligene har ondskabens mærker på sig. Yanka har en underlig fornemmelse, der siger hende, at noget er kommet tilbage – noget, der nærmer sig…. Er det noget, der leder efter hende? Denne gang er hun ikke alene, men vil hendes familie eller hendes kollegaer hos politiet være i stand til at redde hende?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg