En idyllisk forstadsbys fred og ro bliver pludselig afbrudt. Teenageren Sara er hjemme og på vej op af trappen til 1. salen, da lyset slukker i hele huset. På den anden side af gangen står hendes forældres soveværelsedør på klem. Hun går ind til dem og finder sine forældre kneblet og bundet til sengen. Hun bliver slået bevidstløs, men vækkes senere af en forstyrret morder, hvorefter hun får 60 sekunder til at foretage et enkelt valg: Hvem skal dø, hendes mor eller hendes far?

‘Choose’ er instrueret af debutanten Marcus Graves, og i den medvirker Katheryn Winnick, Nicholas Tucci, Kevin Pollak, Bruce Dern, Richard Short m.fl.

Se trailer nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg