Der kan stadig komme flere navne på, men indtil videre har vi fået oplyst følgende:

Timothy Gibbs (Witchboard 2), Michael Landes (Final Destination 2, Possession), Wendy Glenn (Nip/Tuck), Lluis Soler, Ángela Rosal (1492), Brendan Price (Los sin nombre), Salomé Jimenez, Benjamin Cook, Montse Alcoverro m.fl.

Filmens plot er følgende:

Efter hans kones og barns tragiske død, rejser den berømte amerikanske forfatter Joseph Crone fra USA til Barcelona i Spanien, for at blive genforenet med sin bror, Samuel, og hans døende far, Richard. Dog har skæbnen en anden plan for Josef, da hans liv bliver plaget af mærkelige hændelser og den konstante observation af tallet 11. Nysgerrigheden udvikler sig hurtigt til besættelse, og Joseph indser snart, at dette nummer har en rædselsvækkende betydning – ikke blot for ham selv, men muligvis for alle andre. Isoleret i et fremmed land med kun støtte fra sin ven, Sadie, indser Joseph hurtigt, at 11/11/11 er mere end bare en dato – det er en ADVARSEL!

Filmen udkommer (selvfølgelig) 11/11-2011 i de amerikanske biografer – men hvorvidt den kommer i de danske biografer vides endnu ikke.

Følg instruktørens blog på filmen: http://www.darrenlynnbousman.com/category/blog/1111/