Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix oktober 2019.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af oktober 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i oktober 2019, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Regression (2017)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2019
Et seksuelt overgreb begået af en mand, som ikke kan huske forbrydelsen, fører en efterforsker og en psykolog ned af en mørk sti med skjult ondskab.

Boo! A Madea Halloween (2016)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2019
Da en bekymret far beder tante Madea om at forhindre sin datter i at tage til en halloween-fest, ender hun selv midt i de uhyggelige begivenheder.

Scary Movie (2000)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2019
Elsker du også store “klassikere”? Nu er de samlet ét sted, og man opdager næsten ikke, at de har fået et lille twist …

Scary Movie 2 (2001)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2019
Professor Oldman vil undersøge Hell House, og snart flyder det med blod, bræk og betændelse. Huset er fyldt med dystre hemmeligheder, som en gruppe venner vil afsløre.

Scary Movie 3 (2003)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2019
Denne tredje del af gyserparodien bryder med genren og parodierer The Ring, Ringenes Herre, The Matrix, 8 mile og mange andre.

Halloween: Resurrection (2002)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2019
En tv-producer laver et realityshow i Michael Myers barndomshjem. Men deltagerne, der skal tilbringe en nat på morderens gamle jagtmarker, forventer ikke at se Michael.

Halloween: H2O (1998)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2019
Der er gået 20 år siden den originale film. Laurie kæmper stadig med minderne om den vanvittige morder Michael Myers, som pludselig vender tilbage, så det forslår.

Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995)

Premiere på Netflix den 1. oktober 2019
Den vanvittige morder er tilbage fra de døde. Michael Myers’ søn er vokset op i sikkerhed fra faren hos Tommy Doyle, men plager ondskaben nu den unge søn, Danny Strode?

In the Tall Grass (2019)

Premiere på Netflix den 4. oktober 2019
To søskende drager ud på en enorm græsmark for at hjælpe en dreng, der er faret vild, men opdager, at der ikke er nogen vej ud. Baseret på Stephen King og Joe Hills korthistorie.

Læs vores anmeldelse af IN THE TALL GRASS >

Raising Dion: Sæson 1 (2019)

Premiere på Netflix den 4. oktober 2019
En enlig mor må skjule sin unge søns superkræfter for at beskytte ham mod at blive udnyttet, mens hun undersøger deres oprindelse og sin mands død.

Læs vores engelske anmeldelse af RAISING DION >

Brawl in Cell Block 99 (2018)

Premiere på Netflix den 8. oktober 2019
En tidligere boksers job er at levere narko, men da en mislykket handel sender ham i fængsel, må han ty til vold for at beskytte sin kone og ufødte barn.

Læs vores anmeldelse af Brawl in Cell Block 99 > 

Medium (1985)

Premiere på Netflix den 8. oktober 2019
I 1930’ernes Polen leder en magtfuld clairvoyant en gruppe fremmede til et skæbnesvangert møde, hvor nogen overlever, og andre udslettes.

Riverdale: Sæson 4 (2019)

Premiere på Netflix den 10. oktober 2019 (ugentlige afsnit)
Mens teenageren Archie og hans venner prøver at navigere mellem emner som sex, romantik, skolen og familien, bliver de viklet ind i et mørkt mysterium i Riverdale.

Hjemsøgt [Haunted]: Sæson 2 (2019)

Premiere på Netflix den 11. oktober 2019
Virkelige personer sidder sammen med venner og familie og fortæller forfærdelige, sande historier, de har oplevet, som bliver genskabt via rystende rekonstruktioner.

Læs vores anmeldelse af Hjemsøgt sæson 2 >

Fractured (2019)

Premiere på Netflix den 11. oktober 2019
Efter at hans kone og sårede datter forsvinder fra skadestuen, går manden i panik og bliver overbevist om, at hospitalet skjuler noget. 

Læs vores anmeldelse af FRACTURED >

Indflydelsen (2019)

Premiere på Netflix den 11. oktober 2019
Alicia må kæmpe mod en mørk kraft fra fortiden, som truer hendes barn, da hun vender tilbage til barndomshjemmet for at hjælpe sin søster med at passe deres komatøse mor.

Læs vores anmeldelse af Indflydelsen >

The Forest of Love (2019)

Premiere på Netflix den 11. oktober 2019
En svindler og et falsk filmhold møver sig ind på livet af to sorgfulde, unge kvinder. Men intet er, hvad det ser ud til.

Wounds (2019)

Premiere på Netflix den 18. oktober 2019
Bartenderen Will samler en mobiltelefon op, der er tabt i et slagsmål. Han begynder at modtage uhyggelige beskeder – og snart er han fanget i et mareridt.

Læs vores anmeldelse af WOUNDS >

Eli (2019)

Premiere på Netflix den 18. oktober 2019
Eli er en ung dreng, der er plaget af en ukendt, autoimmun sygdom, der kræver, at han lever fuldstændig isoleret fra omverdenen. Efter at have prøvet alt, lægger Eli’s forældre hans liv i hænderne på en læge, hvis eksperimenterende behandlinger kan være drengens sidste håb. Eli opdager dog hurtigt, at der er noget helt galt med klinikken, som han nu befinder sig på.

Læs vores anmeldelse af ELI >

Daybreak: Sæson 1 (2019)

Premiere på Netflix den 24. oktober 2019
Verdens ende er kommet. Så grib jeres sværd og flammekastere, og lad os komme i gang. Slap af! Se ikke dommedag som noget dårligt.

Læs vores anmeldelse af Daybreak >

Insidious: The Last Key (2018)

Premiere på Netflix den 24. oktober 2019
Synske Elise Rainier plages af gamle minder. Hun rejser til sit barndomshjem i New Mexico for at se dæmonerne i øjnene – og får åbnet døren til dystre hemmeligheder.

Læs vores anmeldelse af Insidious: The Last Key >

Revenge of the Pontianak (2019)

Premiere på Netflix den 24. oktober 2019
Et malaysisk landsbybryllup får en uønsket gæst: et foragtet vampyrspøgelse, der har et gammelt mellemværende med brudgommen – og alle, der kommer på tværs af hende.

Læs vores engelske anmeldelse af REVENGE OF THE PONTIANAK >

Rattlesnake (2019)

Premiere på Netflix den 25. oktober 2019
En mystisk fremmed redder hendes datter fra et farligt slangebid. Men som betaling må denne enlige mor gøre noget frygteligt.

Læs vores anmeldelse af RATTLESNAKE >

Prank Encounters: Sæson 1 (2019)

Premiere på Netflix den 25. oktober 2019
Fæle forskrækkelser og sjove afsløringer: Rigtige mennesker lander i deres egen gyserfilm. Gaten Matarazzo (Stranger Things) er vært i denne serie med skjult kamera.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.