Penny Dreadful: City of Angels er titlen på en spin-off til den fantastiske horrorserie Penny Dreadful, der kørte i 2014-2016. Og nu har vi fået en dansk premieredato fra HBO Nordic.

Penny Dreadful: City of Angels foregår i Los Angeles i 1938, hvor efterforskeren, Tiago Vega (Daniel Zovatto), og hans partner, Lewis Michener (Nathan Lane), bliver sat til at efterforske et brutalt mord.

Sagen kommer til at afspejle Los Angeles’ mangesidede historie. Fra konstruktionen af ​​byens første motorveje, over den rige tradition for mexicansk-amerikansk folklore til farlige spionagehandlinger.

Samtidig bliver Tiagos eget liv vendt på hovedet, og han kommer inden længe til at kæmpe mod en række magtfulde kræfter, der truer med at rive hans familie fra hinanden.

Penny Dreadful: City of Angels

Kendte ansigter i horrorserien

Udover de to mandlige hovedroller, møder vi også Nathalie Dormer (Game of Thrones, The Forest), der spiller dæmonen Magda, der kan ændre sit udseende, som hun har lyst.

Andre medvirkende tæller horrorfavoritten Lin Shaye (Insidious), Rory Kinnear (Penny Dreadful), Piper Perabo (Carriers) og Thomas Kretschmann.

Bag serien står John Logan, der ligeledes skabte den oprindelige Penny Dreadful.

Penny Dreadful: City of Angels består af 8 episoder, og serien får premiere den 27. april på HBO Nordic.

Se traileren til serien nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.