Den første ‘Breaking Dawn’ har verdenspremiere 18. november 2011. Oscar-vinderen Bill Condon (Dreamgirls, Kinsey, Gods and Monsters) skal instruere den stjernespækkede film med Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Ashley Greene og Kellan Lutz.

Projektet, der er baseret på den fjerde roman i forfatteren Stephenie Meyers Twilight-serie, bliver i øjeblikket skrevet af Melissa Rosenberg og Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt og Stephenie Meyer producerer. Twilight Saga: Breaking Dawn vil begynde produktionen i efteråret. 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.