‘Resident Evil: Afterlife’ er denne gang skudt i "rigtig" 3D – samme teknik som der blev brugt til ‘Avatar’, hvilket lover rigtig godt!

I en verden hærget af en virusinfektion, som forvandler ofrene til levende døde, fortsætter Alice (Milla Jovovich) sin rejse for at finde overlevende og føre dem i sikkerhed. Hendes dødskamp med Umbrella Corporation når nye højder, men Alice får uventet hjælp fra en gammel ven. Et nyt spor, der lover et sikkert tilflugtssted fra de levende døde, fører dem til Los Angeles. Men da de ankommer til byen, er den overrendt af tusindvis af zombier, og Alice og hendes venner er ved at træde ind i en dødelig fælde. 

‘Resident Evil: Afterlife’ har premiere herhjemme 23. september 2010.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg