Efterfølgeren til den omdiskuterede ‘The Human Centipede’ har nu fået en teaser trailer. Se den her…

I ‘The Human Centipede’ ser vi 3 mennesker blive syet sammen fra mund til anus, så de udgør et menneskeligt tusindben. Filmen blev diskuteret flittigt på nettet, og da vi endelig fik den at se, fandt vi ud af, at den ikke var helt så klam, som vi havde frygtet. Dette skyldes, at de faktisk ikke viser så meget af det, der foregår – så det er mere tanken om mund-til-anus, der får det til at vende sig i folk.

Nu vil instruktøren Tom Six overgå sin første film, ved denne gang faktisk at vise ALT (hvis vi skal tro på alt, der bliver skrevet om filmen), og derudover tager han den også et skridt videre, ved at lægge en masse seksuelle perversioner ind i filmen. Filmens plot er:

En mand bliver seksuelt besat af at se DVD’en med den første film i serien, The Human Centipede, og bruger sandpapir til at “glæde” sig selv, mens han ser filmen. Han beslutter sig for selv at skabe et “menneskeligt tusindben”, som denne gang består af tolv ofre, hvor der i den første film var tre. Han bruger hans menneskelige tusindben til sin egen seksuelle tilfredsstillelse, da han får seksuel nydelse af at se ofrene få afføring i hinandens munde, samt ved at voldtage kvinden i enden af tusindbenet med pigtråd viklet rundt om hans penis.

Hvis det er rigtigt, at vi skal se alle disse særdeles grafiske modbydeligheder, så kan jeg godt afsløre, at jeg intet behov har for at se filmen! Den er dog skudt i sort/hvid (med brune nuancer) – måske for at dæmpe uhyrlighederne en smule.

‘The Human Centipede Part 2: Full Sequence’ har premiere i udvalgte biografer i USA 7. oktober. Der er dog forpremiere til Fantastic Fest, som foregår 22-29. september. Vi er spændte på at få reaktionerne efter premieren…