‘Immortals’ er en adventurefilm om den græske kriger Theseus. Mange generationer efter de græske Guder vandt den episke kamp mod Titanerne, truer en ny ondskab deres eksistens. Den magtgale Kong Hyperion (Mickey Rourke) har erklæret menneskeheden og Guderne betingelsesløs krig, og med støtte fra sin blodtørstige hær af krigere har Hyperion udslettet store dele af Grækenland i sin søgen efter den legendariske Epiros bue. Får Hyperion buen i sin besiddelse, vil det betyde menneskehedens endeligt og Gudernes udslettelse. Men Gudernes overhoved, Zeus, vælger i hemmelighed den almindelige mand, Theseus (Henry Cavill), til at tage kampen op mod Hyperion.

Filmen er instrueret af Tarsem Singh, som gav os ‘The Cell’, og så er den produceret af Mark Canton, som også står bag bl.a. ‘300’, ‘Piranha’, ‘Piranha 3DD’, ‘Land of the Dead’, ‘Taking Lives’ osv.

Castet består – udover den kommende Superman, Henry Cavill – af bl.a. Mickey Rourke, Kellan Lutz, Isabel Lucas, John Hurt, Luke Evans, Freida Pinto, Stephen Dorff, Stephen McHattie m.fl.

‘Immortals’ har premiere i den danske biografer 1. december 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg