Universal Pictures har et stykke tid talt om at lave en række monsterfilm med de gamle, kendte karakterer såsom Dracula, Frankenstein, Wolfman osv., og til sidst lave en ensemble film med dem alle á la Avengers.

Følgende er planlagt:

  • En ukendt monsterfilm i april 2017
  • En reboot af The Mummy i juni 2016
  • En ensemble film med The Mummy, Dracula, Frankenstein, Wolf Man, the Invisible Man, og the Creature from the Black Lagoon

For nylig havde de så en såkaldt roundtable diskussion (rundbordsmøde) angående hvilken retning, filmene vil tage, og der kom det frem, at der nok bliver en del mere action end horror i filmene.

Universal Pictures’ formand Donna Langley sagde følgende:

We’ve tried over the years to make monster movies — unsuccessfully, actually. So, we took a good, hard look at it, and we settled upon an idea, which is to take it out of the horror genre, put it more in the action-adventure genre and make it present day, bringing these incredibly rich and complex characters into present day and reimagine them and reintroduce them to a contemporary audience.

De har allerede lavet Dracula Untold, som var mere action-præget – og den blev nogenlunde modtaget. Vi har også fået Van Helsing og I, Frankenstein… behøver vi sige mere?

Er det virkelig sådan, vi gerne vil se de kendte monsterkarakterer på det store lærred fremover?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg