Gloria genåbnede biografen med sin nuværende ejer tilbage i august 2004 med filmen ’The Soul Keeper’. Nu snart 6 år senere, vil de d. 22. juli have premiere på film nr. 100. I den forbindelse holder Gloria en mini Best of Gloria-festival, hvor publikum kan vælger hvilke film de helst vil se eller gense. Da 99 film er lidt mange at holde styr på, har Gloria valgt 10 ud som man kan stemme på:
’Mary and Max’
’Boy A’
’La Zona’
’Lad den rette komme ind’
’Tapas’
’Fra grav til grav’
’Den ukendte kvinde’
’Ikke her for at blive elsket’
’Børn’ og ’Forældre’ (2 for 1)
’Øst for Paradis’
Du kan stemme enten via deres Facebook side eller ved at sende en mail til info@gloria.dk med dine ønsker – minimum èn og max tre af de ti film – skriv gerne prioriteringsrækkefølge. Sidste frist for at stemme er d. 21. juli 2010

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg