Horror på Netflix i april 2020? Se en liste over hvilke horror, thriller og science fiction film samt serier, der kommer på Netflix i april 2020.

Listen over horror, thriller og sci-fi film og serier på Netflix i løbet af april 2020 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i april 2020, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Hostel 3 (2011)

Premiere på Netflix den 1. april 2020

I denne omgang af den populære gyserserie bliver en polterabend i Las Vegas til et djævelsk blodbad for alle, der er kommet med.

Læs vores anmeldelse af HOSTEL 3 >

Battle: Los Angeles (2011)

Premiere på Netflix den 1. april 2020

Anført af deres dygtige sergent kæmper en flok elitesoldater for at beskytte menneskeheden mod overvældende rumvæsner.

No Good Deed (2014)

Premiere på Netflix den 1. april 2020

En dedikeret mor, som tilbyder at hjælpe en flot, ukendt mand, bliver fanget i et gidselmareridt, da det viser sig, at manden er en sindssyg flugtfange.

Anaconda (1997)

Premiere på Netflix den 1. april 2020

Da en mentalt ustabil slangejæger snyder sig med ombord på et filmholds båd for at jage en gigantisk anakonda, opdager de, at de er slangens bytte.

Chappie (2015)

Premiere på Netflix den 1. april 2020

Da et futuristisk samfund holdes nede af en robotpolitistyrke, fanger en skæv, kærlig familie en androide og omprogrammerer ham til at tænke selv.

Dødens gab 2 (1978)

Premiere på Netflix den 10. april 2020

Den frygtede kæmpehaj, som politichefen Brody og hans medhjælpere dræbte fire år tidligere, var ikke den eneste, som fandtes i havet omkring den lille badeby. Da den nye morderhaj angriber ti små sejlbåde med teenagere, bl.a. Brody’s to sønner, ender Brody i et kapløb med tiden.

Dødens gab 3 (1983)

Premiere på Netflix den 10. april 2020

Da en baby-hvidhaj finder vej ind i forlystelsesparken, beholder chefen den til en ny udstilling – men snart kommer dens vrede mor for at lave ravage.

Dødens gab 4 – Hævnen (1987)

Premiere på Netflix den 10. april 2020

Efter endnu et dødbringende hajangreb har Ellen Brody fået nok af Amity Island og flytter til Caribien − men en hvidhaj følger efter hende.

The Wolfman (2010)

Premiere på Netflix den 10. april 2020

Efter mange års fravær vender adelsmanden Lawrence Talbot hjem til familiens victorianske landsted, da hans bror forsvinder sporløst. I landsbyen mener man, at en forbandelse hviler over de omkringliggende skove, hvor blodtørstige varulve siges at rumstere ved fuldmåne. Talbot begynder selv at tro på myten, efter han en nat bliver overfaldet og mærker de dyriske drifter tage over i sin egen krop

Processen: Sæson 1 (2019)

Premiere på Netflix den 10. april 2020

Et mord påvirker en offentlig anklager, der har forbindelse til ofret, en advokat, der leder efter en karrierefremmende sag og en mistænkt, der nægter sig skyldig.

Læs vores engelske anmeldelse af Processen / THE TRIAL >

Code 8 (2019)

Premiere på Netflix den 11. april 2020

I en by, hvor superhelte-mennesker er udstødt, overvejer en ærlig mand at bruge sine forbudte evner til at tjene penge for at redde sin syge mor.

Læs vores anmeldelse af CODE 8 >

Annabelle Comes Home (2019)

Premiere på Netflix den 14. april 2020

Fast besluttet på at forhindre Annabelle i at skabe mere kaos, tager Ed og Lorraine Warren den besatte dukke til det aflåste rum i deres hjem, hvor de sætter hende ”sikkert” bag lås og slå. Men en uhyggelig nat fyldt med rædsler venter, da Annabelle vækker de onde ånder i rummet, som alle sætter efter et nyt mål – Ed og Lorraines tiårige datter Judy og hendes venner. 

Læs vores anmeldelse af Annabelle Comes Home >

Upgrade (2018)

Premiere på Netflix den 14. april 2020

Efter hans kone er blevet dræbt under et brutalt røverisk overfald, der betyder, at han selv bliver lam, opsøges Grey Trace af en milliardæropfinder, der tilbyder en eksperimenterende behandling, der vil “opgradere” hans krop. Kuren – et kunstig intelligens-implantat kaldet STEM – giver Grey fysiske evner, der aldrig er set før, og mulighed for at få hævn mod dem, der myrdede hans kone og sårede ham selv hårdt.

Læs vores anmeldelse af UPGRADE >

The Innocence Files (2020)

Premiere på Netflix den 15. april 2020

Dokumentarserien fortæller historien om otte retssager, hvor den tiltalte blev dømt, selvom vedkommende var uskyldig.

Læs vores engelske anmeldelse af THE INNOCENCE FILES >

Hvad knoglerne fortæller (2019)

Premiere på Netflix den 17. april 2020

Et år efter opklaringen af en række mord står kriminalbetjent Amaia foran et lignende mysterium i Baztan-dalen, der viser sig at være personligt.

Læs vores anmeldelse af HVAD KNOGLERNE FORTÆLLER >

Sumpens stilhed (2019)

Premiere på Netflix den 22. april 2020

Da en succesrig krimiforfatter laver research til sin nye bog om korruption, udvisker han grænsen mellem fiktion og virkelighed.

Læs vores anmeldelse af SUMPENS STILHED >

The Plagues of Breslau (2018)

Premiere på Netflix den 22. april 2020

Da et lig bliver fundet indsyet i en kohud, opdager en efterforsker fra Wrocław, at en morder er i gang med at genskabe en række afstraffelsesmetoder fra 1700-tallet.

Læs vores anmeldelse af THE PLAGUES OF BRESLAU >

Time to Hunt (2020)

Premiere på Netflix den 23. april 2020

Tre banditter, der ønsker at forlade deres dystopiske verden til fordel for et fjernt paradis, planlægger et røveri − og tiltrækker sig en brutal morders opmærksomhed.

Læs vores anmeldelse af TIME TO HUNT >

The 100: Sæson 5

Premiere på Netflix den 24. april 2020

Sæson 5 af THE 100 foregår seks år efter vores helte flygtede fra Jordens anden nukleare apokalypse. Bellamys team er i rummet. Clarke er på jorden. Hundreder er fanget i en bunker. Da et kæmpe rumskib med fanger lander det eneste sted på Jorden, hvor liv er muligt, må de 100 gå sammen for at kræve deres hjem tilbage. Der er ingen gode i en verden, hvor man enten dræber eller bliver dræbt.

Kolaiyuthir Kaalam (2019)

Premiere på Netflix den 24. april 2020 (kun ved engelsk sprogindstilling  – Netflix link >)

Den tale- og hørehæmmede arving til et britisk palæ må stole på sine basale instinkter, da en maskeret indbrudstyv er fast besluttet på at dræbe hende.

Læs vores engelske anmeldelse >

Extracurricular: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 29. april 2020

En mønsterelev, som er trådt ind i en storkriminel verden, får vendt op og ned på sit dobbeltliv, da en klassekammerat begynder at interessere sig for hans hemmelighed.

Læs vores engelske anmeldelse af EXTRACURRICULAR >

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story (2020)

Premiere på Netflix den 29. april 2020

Efter den 16-årige Cyntoia Brown idømmes livsvarigt fængsel, stilles der spørgsmålstegn ved hendes skyld på baggrund af hendes fortid og fysiologi og selve loven.

Læs vores anmeldelse af MURDER TO MERCY >

The Victims’ Game: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 30. april 2020

Da han opdager, at en datter, han ikke har kontakt med, har forbindelse til en række mystiske mord, risikerer en kriminaltekniker med Aspergers alt for at løse sagen.

Dangerous Lies (2020)

Premiere på Netflix den 30. april 2020

En fattig sygeplejerske arver overraskende sin patients formue, men mørke hemmeligheder dukker op i kølvandet på hendes nye rigdom og udsætter hende for bedrag og fare.

Biohackers: Sæson 1 (2020)

Premiere på Netflix den 30. april 2020

Mia studerer medicin for at komme tæt på en læge, hun mistænker for at have haft en finger med i spillet i hendes tidligere familietragedie, og rodes ind i biohacking.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.