OPDATERET: Vi har i dag 31. maj fået bekræftet, at 15. juli bliver den endelige biografdato.

****

Vi kontaktede Sandrew Metronome for at få bekræftet denne dato, men de udtaler, at datoen desværre ikke kan bekræftes endnu – men forhåbentlig inden ugens udgang.

‘A Nightmare on Elm Street’ klarede det fremragende i de amerikanske biografer, da den indspillede $33 millioner på premiere-weekenden. Det er den næstbedste premiere-weekend gyserserien har haft, da Freddy vs. Jason indspillede lidt over $36 millioner. Men de gode tal må have overbevist de danske distributører om, at genoplivningen af den populære Freddy alligevel skal have en chance i de danske biografer.

Vi vender tilbage, når vi ved mere om den bekræftede premieredato…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg