Ny Westworld trailer skruer godt op for gyset, og nu hvor vi har set de første fire afsnit, kan vi godt garantere, at oktober byder på mere end Halloween i år!

Vi har allerede vendt Westworld før, så i stedet for at gentage disse informationer, kan du læse de tidligere nyheder om serien her.

Denne gang vil vi nemlig meget hellere tale lidt om den nye Westworld trailer, som er uhyggelig, ret så blodig og bare helt igennem fantastisk! Westworld handler om kunstig intelligens (og ikke mindst bevidsthed), men egentlig gælder det naturligvis om menneskets natur. Vi elsker at lege Gud og er grundlæggende ret syge i potten.

Det er derfor også altid mennesket, der er den virkelig fjende i zombie TV-serier som The Walking Dead og Fear The Walking Dead. Netop dette er også meget tydeligt i den nye Westworld trailer, som gør, at gyserfans godt kan begynde at glæde sig til oktober – og altså ikke kun fordi, det er Halloween-måneden.

Westworld er et beskidt og hardcore indblik i, hvordan vi opfører os, når vi får mulighed for fri leg i en rigmands forlystelsespark, hvor alt ser ægte ud, men intet reelt er det. Eller… hvordan er det nu lige, man definerer, hvad der er ægte? Som en af kvinderne kælent siger i den nye Westworld trailer “Hvis du ikke kan kende forskel [på om jeg er menneske eller ej], betyder det så overhovedet noget?”

Westworld 2016 Thandie Newton

Du kommer til at elske Westworld fra først afsnit!

Som en af de meget heldige, har jeg allerede haft mulighed for at se de første fire (ja sgu, 4!) afsnit af Westworld, og der er ingen tvivl om, at HBO har et kæmpe hit på hænderne. Eftersom det er meningen, denne serie skal overtage, når kæmpehittet Game of Thrones stopper, så har der også været massive forventninger til Westworld.

Der er dog ingen grund til bekymring, for fra allerførste afsnit er man fuldstændig forført af denne nye verden. Westworld er simpelthen allerede en af mine favoritserier – både i det aktuelle udvalg og nogensinde! Derfor er jeg også meget glad for, at skaberne af serien allerede har sagt, de håber at få mindst fem sæsoner til at fortælle denne historie.

Westworld 2016 Evan Rachel Wood

Lige nu synes jeg dog næsten, at der er grund til at have lidt ondt af mig. Jeg skal jo vente endnu længere, end jer andre på det – for mig – nyeste afsnit af Westworld. Nej, det er naturligvis pjat, for jeg ved godt, at jeg er den heldig i dette scenarie. Og i øvrigt har jeg tænkt mig at gense alle fire afsnit, efterhånden som de frigives. Og ja, vi kommer også til at skrive mere om selve serien, efterhånden som der kommer nyt på banen.


Westworld kommer til at hive priser hjem næste år

Der kan i øvrigt ikke være den mindste smule tvivl om, at når vi rammer “award season” næste år, og der skal gives priser som Golden Globe og Emmy til TV-shows, så vil alle komme til at høre om Westworld. Ikke kun fordi serien er en imponerende produktion, og ser blændende godt ud, men fordi der er så ekstremt mange fantastiske karakterer – især af den kvindelige variant. De stærke kvinderoller er dog efterhånden også et varemærke for skaberne/forfatterne Jonathan Nolan (Person of Interest) og Lisa Joy samt producer J.J. Abrams.

For mig er det især Evan Rachel Wood, Thandie Newton og vores egen danske diva, Sidse Babett Knudsen, der gør det ekstraordinært fantastisk og omgående er blevet favoritkarakterer. I øvrigt var jeg næsten chokeret – eller rettere, glædeligt overrasket – over hvor meget Sidse Babett Knudsen er med i Westworld. Vi taler en massiv nøglerolle og helt utroligt meget skærmtid, så glæd jer!

Westworld Sidse Babett Knudsen og Shannon Woodward

Men bare rolig, der er også en lang række fantastiske mandlige karakterer, der spilles af nogle tunge drenge. Vi taler Ed Harris, Anthony Hopkins, James Marsden og Jeffrey Wright – og det er bare for at nævne dem, der er med fra første afsnit. I første omgang kan du nyde hele rækken i den nye Westworld trailer.

Westworld får premiere på HBO i USA 2. oktober, og den vil være klar på HBO Nordic fra mandag 3. oktober 2016.

Første sæson vil have 10 afsnit, og nedenstående Westworld trailer giver en god fornemmelse af, hvad du kan glæde dig til:

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.