’Dexter’ var nomineret for bedste TV serie (drama), bedste skuespiller i en TV serie i genren drama (Michel C. Hall) samt bedste skuespiller i en birolle i en TV serie (John Lithgow), og serien vandt de to sidstnævnte priser.
’True Blood’ var nomineret for 2 priser – nemlig bedste TV serie (drama) oppe imod bl.a. ’Dexter’ samt bedste skuespillerinde i en TV serie i genren drama (Anna Paquin). ’True Blood’ måtte dog gå tomhændet hjem denne gang.

Se en video af vinderne nedenfor, hvor Michael C. Hall har en fin hue på, da han i øjeblikket bliver behandlet for kræft og derfor må formodes at have sparsomt hår.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg