Ratched er en ny serie, der kommer på Netflix den 18. september 2020, som handler om den sadistiske Nurse Ratched fra Gøgereden. Der er nu kommet en trailer til thriller-serien, som du kan se her!

RATCHED er en ny Netflix-serie fra Ryan Murphy og Ian Brennan, der fortæller oprindelseshistorien til sygeplejersken Mildred Ratched. Serien er inspireret af den ikoniske og uforglemmelige karakter, sygeplejersken Ratchet fra Gøgereden (One Flew Over The Cuckoo’s Nest).

Der er nu kommet en trailer til serien, som du kan se længere nede.

Læs også: Vores 6-stjernede anmeldelse af RATCHED sæson 1 >

Ratched Netflix-serie

Plot og medvirkende i Ratched

Det officielle plot til Ratched lyder som følgende:

I 1947 ankommer Mildred til det nordlige Californien for at søge beskæftigelse på et førende psykiatrisk hospital, hvor nye og foruroligende eksperimenter er begyndt på det menneskelige sind. På en hemmelig mission præsenterer Mildred sig selv som det perfekte billede af, hvad en dedikeret sygeplejerske skal være. Men da hun begynder at infiltrere det mentale sundhedsvæsen og dem i det, begynder Mildreds stilfulde ydre at vise et voksende mørke, som længe har ulmet indeni, og afslører, at ægte monstre bliver skabt, ikke født.

I serien spiller Sarah Paulson (kendt fra American Horror Story) hovedrollen som Mildred Ratchet. Cynthia Nixon er Gwendolyn Briggs, Judy Davis spiller sygeplejersken Betsy Bucket, Sharon Stone er Lenore Osgood, Jon Jon Briones er Dr. Richard Hanover og Finn Wittrock er Edmund Tolleson.

Derudover ser vi Charlie Carver som Huck, Alice Englert som Dolly, Amanda Plummer som Louise, Corey Stoll som Charles Wainwright, Sophie Okonedo som Charlotte og Vincent D’Onofrio som Guvernør George Wilburn.

Alle otte afsnit af sæson 1 får premiere på Netflix den 18. september 2020.

Se den officielle trailer nedenfor.