Efter den store succes for ‘Zombieland’ er det jo næsten selvskrevet, at der vil komme en 2’er. Og det lader til, at efterfølgeren vil benytte sig af samme trick, som mange andre kommende gysere: 3D.

Moviehole har talt med instruktøren af ‘Zombieland’ Ruben Fleischer, som siger, at de vil lave en efterfølger, så snart chancen byder sig – og det originale cast bestående af bl.a. Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone og Abigail Breslin vil alle vende tilbage igen.

Ruben fortæller videre, at hans synes at zombie-genren er oplag til 3D, så publikum får zombierne helt ned i skødet! Sony gar allerede udtalt at de er interesseret i en 2’er, så vi følger sagens udvikling.

Du kan stadig se ‘Zombieland’ nogle få steder i biografen – og ellers udkommer filmen på DVD og BluRay i USA den 2. februar 2010.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.