Scott Stewart har tidligere instrueret filmene ‘Priest’ og ‘Legion’ – uden den store succes, hvis du spørger os. Men nu er han på banen med en dyster alien-film, der ser lovende ud.

‘Dark Skies’ er en psykologisk thriller om et forstadspar, hvis liv bliver et mareridt, da en frygtindgydende alien angriber deres hjem hver nat for at ramme deres børn. I stigende grad bliver de isoleret fra deres skeptiske venner og naboer, og parret er tvunget til at tage sagen i egen hånd for at redde deres familie.

I hovedrollerne ser vi Keri Russell, Josh Hamilton og Dakota Goyo.

Der er endnu ikke en dansk biografdato på plads, men den har premiere i de amerikanske biografer 22. februar 2013.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg