Michael C. Hall er dog i bedring og har udsendt følgende pressemeddelelse:
"Jeg føler mig heldig over at være blevet diagnosticeret med en kræftform, der kan behandles og helbredes, og jeg takker mine læger og sygeplejersker for deres ekspertise og omhu."
Han tilføjer samtidig, at han stadig har tænkt sig at deltage ved både Golden Globes og Screen Actors Guild, hvor han er nomineret for bedste skuespiller i rollen som Dexter Morgan. Michael er 38 år, og privat er han gift med sin TV-søster i ‘Dexter’ Jennifer Carpenter.

‘Dexter’ vises herhjemme tirsdage kl. 22 på TV3 samt mandage sent på TV3+.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg