I oktober kommer der en række nye film og serier på den danske Netflix, og en del af dem er gyser-relateret. Se hvilke gyserfilm og serier, der kommer på Netflix i oktober 2016 nedenfor.

Premiere 1/10/2016:

Demonic

I Spit on Your Grave

Knock Knock

Hatchet II

Piranha

Saw VI

Saw: The Final Chapter

Scream 4

Shelter

Texas Chainsaw Massacre (2013)

Texas Killing Fields

Premiere 11/10/2016:

Saw II

Premiere 12/10/2016:

Saw IV

Premiere 15/10/2016:

American Horror Story: Hotel (sæson 5)

Maggie

En zombie-virus spreder sig ud over USA. Vi følger en familie på landet, som prøver at hjælpe deres ældste datter, Maggie, mens hun langsomt er ved at forvandle sig til en kødædende zombie.

Premiere 18/10/2016:

Scream – Halloween Special – Sæson 2

Et 2-timers Halloween specialafsnit, der følger op på sæsonafslutningen.

Premiere 21/10/2016:

Black Mirror – Sæson 3

Tredie sæson af antologiserien.

Premiere 26/10/2016:

Gremlins

Rand køber et nuttet pelsdyr til sin søn i julegave. “Husk aldrig at fodre den efter midnat” siger den gamle kinesiske mand og pakker gaven pænt ind. Det går selvfølgelig galt, og den lille Mogwai forvandler sig til en horde af små uhyrer med hang til mord og en hærgertrang, der overgår selv den værste børnehaveklasse.

Premiere 27/10/2016:

The Voices

Ryan Reynolds spiller en elskværdig, men mærkelig fabriksarbejder på en badekarsfabrik, som længes efter en kvindelig kollega i regnskabsafdelingen. Men deres forhold tager pludselig en morderisk drejning, og Jerrys “talende” husdyr – en ond kat og en god hund – prøver begge at vejlede ham gennem situationen.

Premiere 28/10/2016:

I Am The Pretty Thing That Lives In The House

En nervøs sygeplejerske må passe en svagelig gyserforfatter i et hus fuldt af hemmeligheder.

I Am The Pretty Thing That Lives In The House

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg