Nu er PR maskinen efterhånden ved rigtigt at komme op i gear, selvom der stadig er et par måneder til Saw VI har premiere.

I USA må de vente til 23. oktober med at se sjette del af Saw-serien, men der er nu frigivet både en teaser trailer og et klip fra filmen, så hypen kan komme igang. Der er ingen tvivl om, at der er mange penge bag både produktionen og markedsføringen af denne succes franchise, så der har aldrig været risiko for, at Saw filmene pludselig bliver “straight-to-dvd”.

Lækkert at have noget vi kan glæde os til, og med release dato i slutningen af oktober ligger den lige op til Halloween i USA. Den endelige premiere dato er endnu ikke fastsat herhjemme, men den plejer at ligge meget tæt på den amerikanske. Forhåbentlig bliver det også en fornøjelse at se filmen, selvom kvaliteten til tider har været noget svingende. Vi glæder os i hvert fald. Igen.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.