MTV har netop udsendt en trailer til deres kommende gyser tv-serie Scream, der er baseret på filmene af samme navn.

De lægger sjovt nok selv ud med at sige: “You can’t do a slasher movie as a TV series?”

Serien handler om en viral YouTube-video, der fanger hovedpersonen Audrey midt i et mord samt byens plagede fortid.

Castet består af Willa Fitzgerald (Alpha House, Royal Pains), Amy Forsyth (Torment, Reign), John Karna (Premature, The Neighbors), Carlson Young (Key and Peele, The Kroll Show) og Amadeus Serafini.

Scream-serien får amerikansk premiere den 30. juni 2015, og det første afsnit er instrueret af Faking It- instruktøren Jamie Travis.

Se traileren længere nede.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg