Gyserfilm på Netflix i april 2023! Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i april 2023.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i april 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Deep House (2021)

Premiere den 1. april 2023

Et ungt par, der udforsker et hus nedsænket i en afsondret sø, opdager, at det var skueplads for mange grusomme forbrydelser – og de kan være de næste ofre.

Læs vores THE DEEP HOUSE anmeldelse >

Drag Me to Hell (2009)

Premiere den 1. april 2023

Christine er en ambitiøs bankrådgiver med en charmerende kæreste. Livet er skønt indtil den mystiske Fru Ganush en dag kommer ind i banken, for at bede om udsættelse på sit huslån.

Læs vores DRAG ME TO HELL anmeldelse >

Heaven and Hell: Soul Exchange (2022)

Premiere den 1. april 2023 (kun med engelsk kontosprogindstilling)

When her soul is mysteriously switched with that of a psychopathic serial killer, an ambitious Tokyo detective watches her fate take a turn.

Ittefaq (2017)

Premiere den 3. april 2023 

En hjemmegående og en forfatter er de hovedmistænkte – og de eneste vidner – i et dobbeltmord, og det er op til én efterforsker at afsløre sandheden.

Beef: Sæson 1 (2023)

Premiere den 6. april 2023

En hændelse med aggressiv kørsel mellem to fremmede – en falleret håndværker og en utilfreds iværksætter – udløser en strid, der bringer mørke sider frem.

Læs vores BEEF anmeldelse >

Don’t Tell a Soul (2020)

Premiere den 12. april 2023

For at betale deres mors sundhedsudgifter planlægger to brødre et røveri. Men en sikkerhedsvagt forpurrer deres planer – han jagter dem, og ender i bunden af en brønd. Skal de sætte ham fri, eller efterlade ham til at dø?

Læs vores DON’T TELL A SOUL anmeldelse >

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing – Dokumentarserie

Premiere den 12. april 2023

Der bruges arkivbilleder, uhyggelige genopførelser og eksklusive interviews til at kaste lys over tragedien og de to brødre, der holdt en storby fanget i rædsel.

Læs vores engelske anmeldelse >

Qorin (2022)

Premiere den 13. april 2023 (kun med engelsk kontosprogindstilling)

Zahra, a third year student at Rodiatul Jannah boarding school, has always been a model student who has many achievements in school.

Læs vores engelske anmeldelse >

Obsession (2023) – Miniserie

Premiere den 13. april 2023

En affære mellem en respekteret kirurg i London og hans søns forlovede bliver til en erotisk besættelse, der truer med at forandre deres liv for altid.

Læs vores OBSESSION anmeldelse >

Florida Man: Sæson 1 (2023)

Premiere den 13. april 2023

En forgældet og vanæret betjent tvinges tilbage til sin hjemstat Florida på en lyssky mission, men bliver hvirvlet ind i en vild – og livsfarlig – skattejagt.

Læs vores engelske FLORIDA MAN anmeldelse >

Fænomener (2023)

Premiere den 14. april 2023

Tre midaldrende kvinder, der undersøger paranormale hændelser, bliver testet, da deres leder fader Pilón forsvinder. Inspireret af den virkelige Hepta-gruppe.

Læs vores FÆNOMENER anmeldelse >

Weathering (2023)

Premiere den 14. april 2023

En journalist angribes af en usynlig tilstedeværelse, mens hun går sørgende rundt i sit hjem efter at have mistet sit spædbarn og været tæt på selv at omkomme.

Læs vores engelske WEATHERING anmeldelse >

Weathering (2023)

Velkommen til Eden: Sæson 2 (2023)

Premiere den 21. april 2023

En gruppe unge mennesker deltager i en fest på en fjerntliggende ø, men det fristende paradis, der venter dem, rummer farlige hemmeligheder – og der er ingen vej væk.

Læs vores engelske anmeldelse >

Chokehold (2023)

Premiere den 21. april 2023

Et par fra Istanbul flygter fra en skandale og starter forfra på den Ægæiske kyst, men opdager hurtigt, at de lokale er fast besluttede på at slippe af med dem.

Læs vores engelske CHOKEHOLD anmeldelse >

Forbandelsen (2022)

Premiere den 21. april 2023

I 1918 overvældes et landligt lokalsamfund i Norge af overjordiske kræfter, da en præst forstyrrer de døde ved at opføre sin kirke på en samisk gravplads.

Læs vores FORBANDELSEN / POSSESSION anmeldelse >

Sygeplejersken – Miniserie

Premiere den 27. april 2023 

En ny sygeplejerske på et hospital begynder at få mistanke om, at en kollegas opmærksomhedstrang kan være forbundet med en række dødsfald. Baseret på en sand historie.

Læs vores SYGEPLEJERSKEN anmeldelse >

Sweet Tooth: Sæson 2 (2023)

Premiere den 27. april 2023 

Gus og hans hybrid-venner holdes fanget af Last Men for at finde en kur mod de syge. For at redde sine venner må Gus finde ny styrke, da han afslører oprindelsen til The Great Crumble.

Læs vores engelske SWEET TOOTH s2 anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg