Det kom for nylig frem, at genrefilmfestivalen Blodig Weekend ville vise verdenspremieren på den første danske found-footage gyserfilm Encounters den 1. oktober 2014.

Men nu får vi at vide, at filmen også får almindelig biografpremiere den 30. oktober 2014.

Plottet lyder følgende:

I 1981 begyndte et uforklarligt fænomen at sprede sig. I Norge, ved Hessdalen, blev mystiske lys set på himlen. I 2010 spredte dette fænomen sig til Sverige. Mærkelige lyde fra himlen blev nu også rapporteret. I 2012 opdagede svenske dykkere et kæmpe objekt, dybt nede på bunden af Østersøen. Objektet siges at være af unaturlig oprindelse. Disse uforklarlige hændelser er blevet analyseret af førende videnskabsmænd, men ingen har været i stand til at løse mysterierne… før nu. Den 18 november 2011 forsvandt et lille, dansk filmhold sporløst i de Nordsvenske skove. Et år senere blev filmholdets materiale lækket af en hackergruppe, nu kendt som Pandoras. Dette er holdets foruroligende og skræmmende optagelser…

Encounters er instrueret af Anders Bukh, der bl.a. har været med til at klippe Lars von Trier’s Breaking the Waves.

Se en trailer til filmen nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg